7 Mayıs 2016 Cumartesi

Posta sekreter ilanları

 İLAN VERMEK İÇİN: 0212.555.8.555

Posta sekreter ilanları, Sekreter ilanları eleman ilanları içinde en çok yer tutan ve her işletmenin verebileceği eleman ilanlarındandır.
Sekreter ilanlarında da ilan metni ilan veren firmanın ciddiyetini ve kalitesini ortaya koyar. Örneğin: "Sekreter aranıyor. cep tel.." şeklinde yazılan bir ilan metni ilandan da görüleceği gibi ciddiyetsizdir. Ne iş yeri olduğu belli değil, faaliyet alanı belli değil, nerede olduğu belli değil, hatta bir iş yeri var mı yok mu o bile belli değil. Bu tür ilanlar daha çok farklı amaçlarla verilen ilanlardır. Ciddi bir firma bu tür ilan vermez.
Amacına uygun bir sekreter ilanı: "Kadıköy'deki mimarlık bürosuna telefonlara bakacak bayan eleman aranmaktadır. 0216.000.00 ve istenirse cep de yazılabilir."
 seri ilanlar yazılırken fiyatı düşürmek için kelimeden tasarrufa gitmek verilen seri ilan metnini anlamsızlaştırır. Buna çok dikkat edilmelidir.
Eleman ilanlarında "eleman aranıyor. 05122... " gibi bir ilnanın ne anlama geldiği belli olmadığı gibi, ilanı okuyan tarafından da ilginç gelecek bir ilan değildir.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder